adequació del pati de l´escola La Trama- El Globus Vermell

Projecte de permacultura i bioconstrucció trimestral que neix de la voluntat dels nens de construir una caseta. L´excusa va més enllà revaloritzant una zona infrautilitzada del pati de l´escola, amb múltiples funcions des de l´execució de la intervenció (aula a l´exterior, ombracle, hort, grades, zona representació, zona berenar, zona aigua…).
Els nens dissenyen i construeixen l´espai, que és només el primer pas d´un projecte de llarg recorregut que implica canvis tant a nivell pedagògic com físic amb la millora i redisseny de tot l´espai educatiu.

​Nom representant: Mamen Artero, El globus vermell.
Nom del projecte: Aula Multifuncional a l´aire lliure.
Tipologia de projecte: Intervenció permacultural al pati d´una escola.
Emplaçament: Finca rural a Sant Cebrià de Vallalta (Alt Maresme).
Agents implicats: Ajuntament, AMPA, equip docent, empreses locals.
Any inici: Octubre 2016.