adequació del pati de l´escola La Vila

L’escola La Vila va iniciar el projecte de patis amb els espais d’educació infantil. L’objectiu era convertir el pati en un espai de joc, experimentació, manipulació, i observació per aconseguir un entorn d’aprenentatge, connectar l’espai interior i exterior, utilitzar l’espai del pati per treballar la resolució de conflictes i fer partícip, del nostre projecte, tota la comunitat educativa.

Fins aquest moment el projecte era propi d’infantil. Després de 3 anys d’execució i canvis en els patis d’infantil el projecte es va estendre a tots els patis i espais exteriors de primària. Es va crear el Projecte d’Espais exteriors i es va crear una comissió a nivell de tot el claustre. Els darrers dos cursos s’han fet grans millores en els patis de primària. Aquest és un projecte que encara no està enllestit i on es continua treballant.

Nom de l´escola: Escola La Vila
Nom del projecte: Dinamització dels espais exteriors del centre
Equip promotor: Comissió d’espais exteriors
Tipologia de projecte: Projecte comunitari
Emplaçament: Palamós, Girona
Agents implicats: Famílies, alumnes i claustre de mestres
Any d´inici: 2012