ceip las cortes

Els patis del centre estaven desnaturalitzats. Es va decidir millorar els espais per crear un ambient acollidor i atractiu al mateix temps que ens acostàvem la natura. Així doncs vam portar, a través del reciclatge, elements que ens van ajudar a crear espais naturals. Vam creure que les parets podien ser elements de joc i vam crear pissarres per jugar i crear murals de convivència on anem deixant la nostra empremta. Vam crear un hort amb palets i cabassos de paleta on investigar els nostres projectes. Vam transformar els nostres bancs en bancs del bon rotllo per intervenir conflictes i vam organitzar el nostre pati en diferents zones de joc on poder oferir diferents tipologies de joc.

Nom projecte: Millora i naturalització dels espais i ambients exteriors del CEIP Las Cortes
Equip promotor: CEIP Las Cortes
Tipologia de projecte: Reestructuració dels espais exteriors per naturalitzar els patis
Emplaçament: San Fernando, Cádiz
Agents implicats: Claustre de professors
Any inici: 2014