Adequació del pati de l´escola CEIP El Pilar

el pilar 3

El Ceip El Pilar, és una escola rural de 56 alumnes agrupats en 3 aules mixtes, situada als afores del poble i envoltada de bosc. Sempre ha comptat amb un bosc on hi ha la zona de parc infantil.

El curs passat es va decidir ampliar l’oferta d’espais de socialització i de jocs psicomotrius, i es van  fer unes jornades on es van convidar les famílies per tal de col·laborar. En cap moment es va remodelar com a tal l’espai existent, simplement es va dotar de més zones a un lloc de per si molt valuós, a més d’aprofitar per estretir lligams amb els pares i mares dels infants de l’escola.

Nom de l´escola: CEIP El Pilar
Nom del projecte: Condicionament de l’entorn natural del CEIP El Pilar
Equip promotor: Equip docent
Tipologia de projecte: Condicionament de l’entorn natural existent
Emplaçament: Formentera, Illes Balears
Agents implicats: Escola i famílies
Any d´inici: 2017