Adecuació del pati de l´escola CEIP As Covas – Meaño

as cova 5

El procés de canvi dels espais naturals de l’escola s’emmarca dins del desenvolupament del nou projecte de centre.
La recerca d’un canvi de paradigma educatiu implica canvis en la mirada i l’enfocament dels espais exteriors del centre.
Un entorn natural privilegiat motiva a realitzar una posada en valor real que redundi en la infància.
El joc divers i lliure, la cultura popular, el desenvolupament psicomotor i integral del nen/a, les relacions entre tots els integrants de la comunitat… contribueix a generar moments i relacions que perdurin en la memòria dels nens i nenes.
El propi procés de transformació del pati ha de servir com aprenentatge per tots els agents implicats.

​Nom de l´escola: CEIP As Covas – Meaño
Nom del projecte: Proxecto de transformación da nosa escola
Equip promotor: Comunitat educativa
Tipologia de projecte: Posada en valor dels espais naturals de l’escola
Emplaçament: Comarca de O Salnés, Pontevedra
Agents implicats: Claustre de professors i professores, Consello escolar infantil, Comisión de familias de patio, ANPA “A Toxa”
Any d´inici:  2018